Bacon-peber postej

Bacon-peber postej (fås i 300g forpakning)

Vores originale baconsmag er krydret med en fyrig 4-peberblanding, sødmefyldte cherry peppers  og stærk chili. Stryhn’s Bacon-peber har en ekstra fyldig smag med en afrundet sødmefyldt styrke og masser af saft og kraft.

Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl)

Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet op, bør den ikke gemmes til senere brug.

Ingredienser:

Svinelever 34%
Spæk
Vand
Hvedemel
Bacon (Svinebryst, vand, salt. Konserveringsmiddel: E250, E252) 4%
Røget spæk
Skummetmælkspulver
Løg
Cherry pepper (cherry pepper, vand, sukker, eddike, salt, natriumbenzoat, kaliumsorbat, citronsyre, calciumchlorid) 2%
Salt
Ansjoser
Krydderier
 
Konserveringsmiddel: Sorbinsyre
Stabilisator: E 451
Antioxidant: Natriumascorbat
 
Næringsindhold i 100 g ca.:

Energi:

1050 kJ / 250 kcal

Fedt
heraf mættede fedtsyrer
18g
7,3g
Kulhydrat
heraf sukkerarter
6,8g
3,3g
Protein 11g
Salt 1,6g
Save


Grill ideer

Inspiration, tips og gode ideer