Fransk Postej

Stryhn’s Fransk postej (fås i 200g, 300g og 450g forpakninger)

Stryhn’s Fransk postej er en finhakket postej med en cremet konsistens og en blød, afrundet smag.
Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl)

Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet op, bør den ikke gemmes til senere brug.

Ingredienser:

Svinelever 34%
Spæk
Vand
Hvedemel
Skummetmælkspulver
Løg
Salt
Ansjoser
Sukker
Krydderier

Konserveringsmiddel: Sorbinsyre
Stabilisator: E 450, E 451
Antioxidant: Natriumascorbat

Næringsindhold i 100 g ca.:

Energi

1116 kJ / 269 kcal
Fedt
  heraf mættede fedtsyrer
23g
8,5g
Kulhydrat
  heraf sukkerarter
5,6g
1,8g
Protein 10g
Salt 1,3g
Save


Grill ideer

Inspiration, tips og gode ideer