Grovhakket leverpostej

 

Grovhakket leverpostej (fås i 200g, 300g og 450g forpakninger)

Danmarks mest populære leverpostej. Selvom Grovhakket indeholder god, frisk spæk, så er der faktisk kun 6% fedt i en leverpostejmad med agurk. Grovhakket er en sikker vinder i børnenes madpakke.
Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl)

Den lunede postej, som ikke bliver spist, bør kasseres. Har postejen først været varmet op, bør den ikke gemmes til senere brug.

Ingredienser:

Svinelever 35%
Spæk
Vand
Hvedemel
Skummetmælkspulver
Løg
Salt
Ansjoser
Krydderier

Konserveringsmiddel: Sorbinsyre
Stabilisator: E 450, E 451
Antioxidant: Natriumascorbat

Næringsindhold i 100 g ca.:

Energi

1017 kJ / 245 kcal
Fedt
  heraf mættede fedtsyrer
20g
7,9g
Kulhydrat
  heraf sukkerarter
5,3g
2,0g
Protein 11g
Salt 1,5g

 

Save


Grill ideer

Inspiration, tips og gode ideer