Julepostej med bacon

Julepostej med bacon 450g

Ingen jul uden Stryhn’s Julepostej – en ægte juleklassiker på det danske julebord. Traditionen tro lancerer Stryhn’s en Julepostej i november og december måned. For at gøre postejen ekstra delikat den bagt med piskefløde og pyntet med et lækkert stykke bacon.



Ingredienser:

Svinelever 35%
Spæk
Vand
Piskefløde 5%
Hvedemel
Bacon (Svinebryst, vand, salt, konserveringsmiddel: E250, E252)
4%
Skummetmælkspulver
Løg
Salt
Ansjoser
Sukker
Krydderier


Konserveringsmiddel: Sorbinsyre
Stabilisator: E 451
Antioxidant: Natriumascorbat


Næringsindhold i 100 g ca.:
Energi: 1051 kJ / 251 kcal
Fedt
  heraf mættede fedtsyrer
20 g
7,8 g
Kulhydrat
  heraf sukkerarter
5,6 g
1,4 g
Protein 14 g
Salt 1,1 g


Grill ideer

Inspiration, tips og gode ideer