Kvalitet

Råvarer
Vi stiller meget høje krav til kvaliteten af råvarerne. Det gælder lever, spæk og hele, søde løg fra Månsson ved Brande. Derudover bruger vi ansjoser i krydderlage, der anstændigvis skal i enhver ordentlig leverpostej. Så ferske og nøje udvalgte råvarer er én af forudsætningerne for den gode smag af Stryhn’s.

Forarbejdning
Fordi vi gerne vil give dig den bedste smags- og kvalitetsoplevelse, er omtanke og omhu vigtige nøgleord, når vi fremstiller Stryhn’s postejer. Alle processer er velbeskrevne, og vores medarbejdere bliver uddannet i dem ved ansættelsen. Den konstante kontrol gælder alle led fra den daglige råvaremodtagelse til de færdige postejer kommer ud af ovnen, køles og pakkes. Hele vejen igennem testes temperaturer, udseende, duft og smag. Kontrol af fedtprocenter og bakteriologi udføres løbende af anerkendte uvildige laboratorier. Så hos Stryhns er kvalitet en holdning, der præger hele organisationen.



Grill ideer

Inspiration, tips og gode ideer